Radyo Anadolu Fm'den ikinci gençlik şoleni

Radyo Anadolu FM yoğun istek üzerine İkinci Gençlik Şöleni düzenleyecek. Radyo Anadolu FM daha önce Bahçelievler Mahallesi Kapalı Pazar Pazarının yanında düzenlediği Birinci Gençlik şöleni ile Kırıkkaleli vatandaşlarımız çok memnun kalmışlardı. Birincisi düzenlenen gençlik şöleninde 7’den 70’e bir çok vatandaşımızın doldurduğu etkinlik alanında ilahiler, ezgiler, gösteriler ve hediye çekilişleri ile unutulmaz bir program yaşanmıştı. Şölene katılan vatandaşlar yıllardır özlem duydukları bir programın yapılmasından çok memnun kalmışlardı. Radyo Anadolu Fm vatandaşlarımızın yoğun istek üzerine Gençlik Şöleninin ikincisini düzenliyor.
İkincisi düzenlenecek Gençlik şöleni 25 Eylül Çarşamba günü Kaletepe Mahallesi Kapalı Pazar yerinin yanında saat 19:30 da düzenlenecek. Yoğun istek üzerine ikincisi düzenlenecek Gençlik Şöleni hakkında bilgi veren Radyo Anadolu FM imtiyaz sahibi Mustafa İŞLER şunları söyledi;

Radyo Anadolu FM olarak 30 yılı aşkın süredir Kırıkkale’miz de vatandaşlarımıza inananların gür sesi olarak milli manevi değerlerimize yönelik yayın yapmaktayız. Yıllardır bu doğrultuda hiçbir zaman çizgimizi bozmadık. Düzenlemiş olduğumuz Gençlik Şölenleri ile maksadımız vatandaşlarımıza manevi değerlerini sevdirmektir. Kalpler ancak Allah’ı anmakla tatmin olur prensibiyle kalplere,ruhlara bir ferahlık verebilmektir. Bizler de bu programlar ile vatandaşlarımızın ilahilerle, ezgilerle, gösteriler ile istifade etmelerini sağlamaya çalışıyoruz .Yılların verdiği tecrübe ile tespit ettik ki eğer bu kutsal değerlerimiz olmazsa boş bir gençlik, amaçsız bir gençlik, hedefsiz bir gençlik, bağımlı bir gençlik ve zararlı bir gençlik ortaya çıkacağını günümüzde ki örnekler gösteriyor. Bu programlar ile amacımız hedefi olan, amacı olan, yaratılış gayesini bilen ve vatana millete hayırlı gençler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Radyo Anadolu FM olarak daha önce düzenlemiş olduğumuz gençlik şöleni vatandaşlarımız tarafından çok takdir gördü. Halkımızın yoğun istek üzerine Gençlik Şöleninin İkincisini düzenliyoruz. Şölenimizde Kur’an-ı Kerim Tilavetleri, İlahiler, Ezgiler, Güreş ve Tekvando gösterileri, çekilişler ve sürpriz hediyeler verilecektir. İkincisini düzenleyeceğimiz bu gençlik şölenimiz ile güzel bir program sizleri bekliyor. Şölenimizde yine Kırıkkale’mizin çok değerli ilahi ve ezgi sanatçılarımızdan ilahi ve ezgi dinletileri ve yine çok değerli hocalarımız dan da Kur’an-ı Kerim Tilavetleri dinleyeceğiz.

Radyo Anadolu FM olarak İkincisini düzenleyeceğimiz Gençlik Şölenimiz 25 Eylül Çarşamba Günü Saat 19.30’da Kaletepe Mahallesi Kapalı Pazar Pazarı yanında düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir.
 

kırıkkale anadolu fm gençlik şöleni