Gece karanlığında buluştular

Kırıkkale'nin Etiler Mahallesi'nde gece karanlığında sokağı boş bulan kirpi, sansar ve kedinin sevimli halleri kameralara yansıdı.

Kirpi, sansar ve kedinin sevimli halleri kameraya yansıdı
Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi’nde gece karanlığında sokağı boş bulan kirpi, sansar ve kedinin sevimli halleri kameralara yansıdı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sokakların sakinleşmesiyle birlikte doğanın sevimli ve merak uyandıran hayvanları ortaya çıkıyor. 
Bu kez, gece karanlığında sokakta dolaşan kirpi, sansar ve bir kedinin yolları kesişti. 
Yaşadığı evden cep telefonu ile sevimli hayvanları görüntüleyen bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde bu ilginç buluşma anı aynı karede olması ise izleyenleri gülümsetti.
Görüntülerde önce sokakta ağır ağır ilerleyen bir kirpi görülüyor. Kendi halinde yiyecek arayan kirpi, bir süre sonra durup etrafını kontrol ediyor. Ardından, karanlığın içinden hızlı adımlarla bir sansar beliriyor. Sansar, kirpinin farkına varıp duraklıyor ve temkinli bir şekilde kirpiye yaklaşmaya başlıyor. Zaman zaman da kirpinin etrafında daire çiziyor. Tam bu sırada, bir kedi sessiz adımlarla sahneye giriyor ve durumu izlemeye başlıyor. Kedinin meraklı bakışları, sansarın dikkatini dağıtıyor ve kısa bir süre içinde üçlü arasında kısa bir etkileşim yaşanıyor.